Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Redemption - 15th Anniversary

  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

Redemption starter opp igjen lørdag 9. juni 2018!

Savner du en klubb som spiller skikkelig bra musikk? Musikk som ikke spilles noen andre steder i byen? En klubb som spiller synth, goth, punk og rock n' roll? Da må du sette av lørdag 9. juni i kalenderen med det samme! :)

På Kristiansands nyeste og kuleste etablissement, nemlig Kristiansand Teater, finner du Biscenen, en nyoppusset, sortmalt klubb, perfekt for Redemption! Her har vi egen bar og dansegulv, og DJ's som spiller deilig synth, goth, punk og rock n' roll for deg hele lørdagskvelden. 

Invitèr med deg alle du kjenner, så ses vi! :)
______________________________________________

PROGRAM - LØRDAG 9. JUNI 2018:

DJ MONSTERBLOMST (Redemption) spiller synth, goth og metal, og kjører i tillegg i gang MUSIKKQUIZ, hvor du kan vinne fine premier! Hovedpremien denne kvelden er intet mindre enn to billetter til festivalen M'era Luna i Tyskland i august! Band som spiller er bla. Apoptygma Berzerk, London After Midnight, The Prodigy, Ministry og The 69 Eyes!
______________________________________________

Deretter overtar selveste Tom Kalstad, aka DJ HALFFACE, mangeårig DJ og artist som har spilt i både inn- og utland, kjent fra band som Gothminister, X-ploding Head Syndrome og In Vein, klubbkonseptene Black Alert, Neon, Boots&Sneakers og Nav, samt utestedene So What!, Kraftverk og Club Maiden. I tillegg har han spilt flere ganger på synthfestivalen ElektroStat i Oslo og også for titusenvis av mennesker på M'era Luna i Tyskland!

Lørdag 9. juni spiller han på Redemption i Kristiansand!
Forvent en salig blanding av goth, punk, EBM, aggrotech, elektropop, futurepop, rock, og alternativ metal. Vi snakker årstallene 80, 90 og dagens 2000! Vi gleder oss!
______________________________________________

I tillegg tar RAVN (Rimfrost/Redemption/Ravenheim Publishing) turen fra Costa Blanca hvor hun for tiden bor. Med seg i bagasjen har hun splitter nye drage-postkort og plakater som vil bli til salgs (og signert) denne kvelden. Stand med Ravns drager altså, og også en sniktitt på hennes nye tegneserieprosjekt.

______________________________________________

Sted: Biscenen på Teateret. Kongens gate 2, Kristiansand.
Dato: Lørdag 9. juni 2018 fra kl. 21.00 - 02.30
CC: Kr. 100,- (Billetter i salg NÅ!)

Velkommen! :)

REDEMPTION
www.gothic.no

Earlier Event: June 6
Nr. 02 av og med THEIS
Later Event: June 10
StorySLAM Kristiansand