Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Fortellerworkshop Kristiansand


  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

Alle har en god historie! 

Nå er det snart klart for StorySLAM i Kristiansand igjen! I den anledning holder vi to åpne fortellerworkshoper! Den første avholdes helgen 21.-22.april, og den andre avholdes helgen 5.mai- 6.mai! Denne gangen vil både workshopene og selve arrangementet foregå på byens nyeste og kuleste scenehus - Teatret (dato for selve arrangementet kommer snart!)! VI gleder oss!

Info om workshopen: 
Du trenger ikke ha sceneerfaring for å delta på workshopen! Disse to dagene jobber vi med å finne sanne, selvopplevde historier som egner seg for scenen. Vi jobber med deltakernes fortellinger både dramaturgisk og scenisk. For å delta er det en fordel at du ha en idè til en historie du ønsker å jobbe med. Deltakerne binder seg på ingen måte til å fremføre fortellingene vi jobber med på StorySLAM Kristiansands arrangement, men de som ønsker kan selvfølgelig melde interesse med forbehold om plass i programmet.

Workshopen er gratis!! Meld deg på via dette eventet og møt opp ved hovedinngangen til Teatret.

For spørsmål, send en mail til post@storyslamoslo.no, eller skriv til oss på Facebook. 

Vi sees!