Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Kvinnemonologene (NB! Ekstraforestillinger oppsatt)

  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

Hva vet du egentlig om hva som foregår i livene til de rundt deg? 

2. og 3. juni vil du ha muligheten til å finne svaret. «Kvinnemonologene» er et teaterstykke bestående av 14 monologer, der du får møte 14 vidt forskjellige damer og får et innblikk i livene deres på godt og vondt. Monologene tar for seg temaer som oppvekst, mobbing, diskriminering, utenforskap, fordommer, seksuell trakassering og selvfølgelig hvordan det er å være kvinne i Norge i dag. Stykket er blant annet skrevet for å forebygge fordommer, og få folk til å se at mennesker kanskje ikke er så ulike som man skulle tro. Temaene er dagsaktuelle, fra et multikulturelt Norge. 
Stykket, som er basert på intervjuer med en rekke ulike kvinner som bor i Norge, ble med fem utsolgte forestillinger, tre utsolgte ekstraforestillinger og strålende respons fra publikum en stor suksess på Chateu Neuf i Oslo i 2017 . Nå setter forfatter og regissør av «Kvinnemonologene» Stine Sandnes opp stykket i hjembyen sammen med regissør Theis Irgens. Vi kan love en kveld med både latter og tårer, og kanskje en aha- opplevelse eller to.

På scenen: Anita Løvrak, Britta Lya Damian, Catarina Vu, Eli Aune Andersen, Elin Skaar, Emma A.K. Jada, Linda Therese Strandskogen, Marko Stojiljkovic , Merete Aanesland, Sidsel Knutsen, Silje Hansen Flemmen, Siw Klemetsen, Vibeke Andersen Gran, Vibeke Stene.

Lørdag 2. juni kl 19.00 (UTSOLGT)
Søndag 3. juni kl 16.00
Søndag 3. juni kl 19.00 (UTSOLGT)
Mandag 4. juni kl 19.00