Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Underskogen: I am K - Live på Teateret


  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

“The Spot band most likely to have an enormous Europe-wide hit record over the next few years”
Si Hawkins - Clash Magazine

Billetter her: http://www.ticketmaster.no/event/532987

Flere hundre tusen streams på Spotify, spillelistet på Nrk P3 og booket til bl.a Øyafestivalen, Skral og Slottsfjell - I am K (tidligere KELVIN) har blitt spådd en lysende fremtid både av internasjonale og norske medier. 

I am K leverer poprock og elektronika slik du aldri har hørt det før, fra ørsmå subtile bevegelser og melodiøse arrangementer til knallharde og kompromissløse rocke-beats. Alt dette mens de balanserer hårfint mellom det organiske og det kalde og moderne. Bak kulissene finner du et herlig elektronisk landskap. 

Hardtarbeidende og målrettede - bandet kommer fra det fertile musikkmiljøet i Kristiansand og egenart har alltid vært viktig. I am K har et ønske om å formidle historier om individet mot et dystopisk og ensformig samfunn, der presset om å bli en brikke i et maskineri stadig blir større..

Sted: Teateret, Kongensgate 2, Kristiansand
Tid: Torsdag 6. april klokken 22.00
CC.: 200 (150)