Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Batchelorforestilling: "Satelitter på himmelen"

  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

"Satellitter på himmelen" er en tekst for scene skrevet av Kristofer B. Grønskag i 2015. Satellitter på himmelen settes opp av studenter på Faglærer i Teater, UiA. 

Joni kan ikke prate på samme måte som de andre menneskene i verden. Kanskje Joni ikke er et menneske i det hele tatt? Hva om det skjedde en feil ved fødselen og et menneske kom til en annen planet mens Joni kom til jorden? Det eneste som er sikkert er at Joni har et sort hull i magen. Et sort hull i magen som inneholder hele universet. 
Selv om sorte hull sluker alt som kommer nær det, så kan sorte hull også skape ting. Det har for eksempel skapt fars sinte ord og mors krokodilletårer.

Vi vil gi dere en ærlig og alvorlig forestilling, men ikke på bekostning av luft og humor. Luft er rom for det ukjente, rom for risiko og rom for alle. Vi utforsker stigma rundt kommunikasjonsvansker blant barn i dagens samfunn, sett fra et barneperspektiv. 

Dette er bachelorforestillingen til:
Jenny Drevland, Julie Roterud Amundsen, Elin Sørli, Mathias Olsen, Marte Øslebø Knutsen og Mary Ann Skretteberg Andersen.

Spilletider: 
Tirsdag 4. April - Kl. 12:00 og 18:00
Fredag 7. April - Kl. 18:00

Forestillingen er GRATIS, men man må reservere billetter.

For billettbestilling (det er ti plasser per forestilling): https://goo.gl/forms/dqo4yqG3iPY7BrSB3