Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Litteraturhuset Agder - Pater Kjell Arild Pollestad

  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

Torsdag 9. mars i Teateret kl 1900 holder pater Kjell Arild Pollestad foredraget "Luther fra katolsk synspunkt".  Pater Pollestad (f. 1949) er utdannet luthersk eolog, men konverterte til katolisismen i ung alder og gikk inn i Dominikaner-ordenen.  Han har publisert et tyvetalls bøker og er kjent for sin språkbegavelse og som skattet reiseleder. Pollestad er en uvanlig underholdende og interessant  foredragsholder.  Etter foredraget blir det samtale og anledning til spørsmål fra salen.

Foto: Cappelen Damm

Billettprisene 200 kroner og 150 kroner (student/honnør) inklusive billettavgift.

Billetter: http://www.ticketmaster.no/event/litteraturhuset-agder-pater-kjell-arild-pollestad-billetter/527853

Earlier Event: March 8
Feminisme anno 2017
Later Event: March 17
I Am K - lyttefest