Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Teateret Club: Scheisse, Böse und Rock'n Roll


  • Teateret 3 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)
 Sheisse? Rock'n Roll? Lenge siden du har hørt deilig rock en hel kveld på byen i Kristiansand?  Hver lørdag i mars presenterer Teateret Club ulike DJ-konsepter, og først ut er ingen ringere enn Danny Böse, kjent fra Rock Am Freitag, Rock Am Samstag og Rock Am alt-mulig-rart i Kristiansand i moderne tid.   Vi kjører gratis inngang på Teateret disse lørdagene og har stor tro at vi kommer til å gi dere en annerledes lørdagkveld på byen, med kompromissløs kvalitet i bunnen.   Velkommen skal dere være!  Sted: Teateret Tid: Lørdag 4. mars klokken 22.00 Cc.: Gratis

Sheisse? Rock'n Roll? Lenge siden du har hørt deilig rock en hel kveld på byen i Kristiansand?

Hver lørdag i mars presenterer Teateret Club ulike DJ-konsepter, og først ut er ingen ringere enn Danny Böse, kjent fra Rock Am Freitag, Rock Am Samstag og Rock Am alt-mulig-rart i Kristiansand i moderne tid. 

Vi kjører gratis inngang på Teateret disse lørdagene og har stor tro at vi kommer til å gi dere en annerledes lørdagkveld på byen, med kompromissløs kvalitet i bunnen. 

Velkommen skal dere være!

Sted: Teateret
Tid: Lørdag 4. mars klokken 22.00
Cc.: Gratis

Earlier Event: March 4
Plantebyttemarked #Vol. 1
Later Event: March 8
Feminisme anno 2017