Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Office 365 User Group Agder

  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

Kveldens program er helt fantastisk!! Bare hør:

Kl. 18.00 Styret ønsker velkommen. 
Kl.18.15 Siste nytt fra Office365 ved/Styret
Kl.19.00 Morgan Simonsen | Cloud Evengelist fra Lumagate, sesjon: Azure AD Identity Protection and Conditional Access: Using the Microsoft cloud to protect your corporate identities and applications.
kl.21.00 Kveldens offisielle program er slutt, men praten fortsetter utover for alle som er pratesyke.

Pizza! For anledningen sponset av:
Point Taken

Dette kan du vel ikke gå glipp av?

Foredragsholder BIO:
Morgan Simonsen
Principal Consultant Cloud and Datacenter, Lumagate
Microsoft MVP; Directory Services
- Morgan har jobbet nesten 20 år med Microsoft teknologi, hvorav de siste 5 med fokus på Public Cloud. På dagtid rådgir han, og lager tekniske design for offentlige skytjenester for Lumagates kunder. På kveldstid gjør han, dessverre, det samme, ofte på natten også. Morgan bruker også mye tid sammen med produktgruppene som utvikler Microsoft Cloud, særlig dem i Microsofts Identity and Security Services Division (ISSD). Morgan har vært MVP siden 2012 og holder ofte foredrag på ulike tekniske konferanser i inn og utland.
Om foredraget:
- A common trend in today’s cloud based world is identity driven security. As the name implies this makes user identity really important; user identity is now the key to unlock everything. Building the infrastructure to support this trend is very hard; you bear all the responsibilities and can rely on only your own signal data and threat detection. With Azure AD there is a better way! Come join this session to see how Azure AD Identity Protection is using signals from the global Microsoft cloud, Big Data and Machine Learning to protect your users’ accounts, and also how Azure AD Conditional Access makes it easy to enforce application access policies based on things like location and device. We will show you how to set it all up, what works and what doesn’t and how it integrates with other Microsoft protection services in the cloud, and your existing systems. Come and be safe!

Earlier Event: March 21
Seminar: "Hva vil vi med helsebyen Eg?"
Later Event: March 25
Teateret Club - Analog Eksport