Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

The Sunday Crew EP 2 premierefest


  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

Youtube-serien The Sunday Crew er klar med episode nummer 2. Denne lansereres med brask og bram på Teateret. 

Dette skriver gjengen bak The Sunday Crew om eventet: "Da har vi gleden av å invitere alle fans, venner, familie og involverte til premiere på episode 2 av Kristiansands serien The Sunday Crew. Endelig er den her!!! Episoden lanseres på stor lerret og YouTube samtidig, men dere som møter opp på premiere festen vil få æren av å se en utvidet episode enn den som lanseres på YouTube. Dette kan dere ikke gå glipp av! Premieren blir en stor fest med mange overraskelser og gode priser. Vi håper å se deg, og inviter gjerne en venn til arrangementet"

Alle er velkommen. Gratis inngang.

Earlier Event: February 23
Dream Theater vorspiel på Teateret
Later Event: February 24
Vaya Con Vulva live podcast #2