Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Vaya Con Vulva live podcast #2

  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

Vaya Con Vulva gjentar suksessen og druser på med enda en live-podcast på Teateret 24. Februar. Denne gangen løsner vi på bibelbeltespenna med temaet "Queer Prom", hvor vi skal bedrive litt gender-bending - rett og slett leke med de kjedelige kjønnsnormene vi lever med her på Sørlandet.

Info: Vaya Con Vulva er en ukentlig podcast og radioprogram med et skamløst, humoristisk skråblikk på hverdagen som unge-voksne, i denne jungelen av bedehus, hvite menn, joviale sørlendinger og flinke piker. 

Vi snakker om sex, kjønn. Likestilling. Toleranse. Skam. Psykiske helse, politikk. Alt skal diskuteres. Kanskje vi kan bidra til noen flere senkede skuldre ved rett og slett å snakke om det - få det ut!

Dørene åpner kl. 20:00
CC 100,- (50 for studenter)
Live Podcast 21:00 (+ Eline Høyer)

ELINE HØYER
Eline Høyer er artist og låtskriver og flyttet som liten jente til Kristiansand fra Bardufoss i nord. Musikk og materiale er en blanding av pop, jazz, og sjelfulle toner. Låtene handler om livets lyse og mørke sider og noe mer. Musikken hennes kan beskrives som underfundig og ærlig, med en helt egen særpreget stemme som har noe sjelelig over seg.
http://www.elinehoyer.com/

Vaya con Vulva LIVE arrangeres i samarbeid med Stormvarsel, Teateret og SHE Music.

Podcasten støttes av ABUP - Avdelig for barn og unges psykisk helse

www.storm-varsel.no
www.abup.no
www.shemusic.no
www.radiosor.no

Earlier Event: February 23
The Sunday Crew EP 2 premierefest
Later Event: February 24
Trainspotting 2 - Premierefest