Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

TrashPopUP: Pom Poko (NO)


  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)
trashpom.jpg

Pure Norwegian Punky Sweetness™. Pom poko unofficial er lyden av en fest med din nabo Totoro, en heftig diskusjon med et arsenal av Kodamas og Susuwataris, og en alvorlig mengde med imaginær konfetti. En punk-attitude blandes med hele pophistorien, og lager en eksplosiv pakke ofte sammenligna med Duchess Says, Deerhoof og Le Tigre. Intense groover, spretne gitarer og låter du ikke hadde forventet å få på hjernen, gjør Pom Poko til en intens og uforutsigbar liveopplevelse du sent vil glemme.

Pom Poko har på kort tid akselerert gjennom musikkbransjens space-time continuum, og har på kun et halvår som band spilt stappfulle konserter på Trondheim Calling, kommet i P3s Urørtfinale, god omtale av The Line of Best Fit (UK), B-lista på P3, havnet på femteplass på norsk musikkbransjes «Mest lovende i 2017»-liste og gitt ut deres første offisielle singel «It’s a Trap».

Earlier Event: October 14
The Dogs - Live på Teateret
Later Event: November 17
TrashPopUP: Bisse (DK)