Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Vaya Con Vulva live podcast


  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

Vaya Con Vulva, en podcast med et skamløst, humoristisk skråblikk på hverdagen som unge-voksne, i jungelen av bedehus, joviale sørlendinger og flinke piker. 27. januar blir den fremført live for første gang, på Teateret!

Etter podcasten går Ludder på scenen for å forlenge kvelden med flørtende og dansbare låter.

Vaya Con Vulva:
Vi er overbevist om at folk prater for lite om ting, og denne podcasten skal derfor være en slags ventilasjon for alle de der ute som i motsetning til oss ikke tør å si det høyt. Alt man ikke snakker om fordi det bare ikke passer seg. For man vil så gjerne få det til alt sammen; være en pen, snill og flink pike - og ikke minst, verdens beste mamma.


Å kurere flink-pike-syndromet er kanskje et hårete mål, men det er vel lov å prøve seg?

Facebook: https://www.facebook.com/events/615620041958717/

Earlier Event: January 21
DJ-jam på Teateret
Later Event: February 11
Premierefest - Sørlandsutstillingen