Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Stribefeber 2016


  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

STRIBEFEBER 2016 gir deg smakebiter på nye tegneserier fra hele verden, og får besøk av 15 fantastiske tegnere og serieskapere fra både inn- og utland. Årets STRIBEFEBER finner sted på Kristiansand Teater, og tilbyr gratis entré for alle tegneserieentusiaster! Årets festivaltema er julehefter, og vil fokusere på migrasjon som et undertema. Blant gjestene i år kan du blant annet møte selveste Lise Myhre og Tegnehanne!

Stribefeber passer for alle mellom 16 og 100 år, og du trenger overhodet ikke å være tegneseriekjenner for å delta. Festivalen presenterer tegnekunst, gode idéer, humor, skråblikk og alvor – la deg inspirere og provosere! 

Velkommen til spennende foredrag, workshops, utstilling, boksalg, signering og debatt!

For fullstending program, sjekk Facebook-eventen: http://bit.ly/2eY3emJ

Earlier Event: November 24
Kulturens påvirkning på byutvikling