Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Musikksnakk: Jorda Rundt på 80 Minutter

  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

Guttorm Andreasen er en av Norges mest erfarne og allsidige musikkjournalister. Han har jobbet i radio og tv siden 1985 og har landets aller bredeste platesamling! Han er også musiker, DJ, populær konferansier og sceneintervjuer og kulturarrangør. Kom å hør ham presentere en feiring av all verdens musikk - et live radioprogram, om du vil, på Teateret onsdag 16. november: 

JORDA RUNDT PÅ 80 MINUTTER - DEN NYE GLOBALE MUSIKKVIRKELIGHETEN!

Med spennende info, historier, sammenhenger og masse musikk får du en oversikt over hva som beveger seg i det globale musikkbildet akkurat i dag! 

Du får høre electronica fra Balkan, reggaeton fra Cuba, kirgisisk hip hop, thailandsk psykedelia, samisk electronica, bachata og soca fra Karibien og Baile Funk fra favelaene i Rio. Pluss litt township funk. moombathon, kwassa kwassa og electrocumbia. Og hva er egentlig forskjellen på tropical house og dancehall? Her får du en glimrende anledning til å høre om vår nye globale og digitale musikkvirkelighet. Fascinerende og relevant for de fleste jobbsituasjoner også!

Dørene og bar åpner 20.30
Guttorm på scenen 21.00
Vi spiller musikk på høytalerne til folk går hjem

Cc. kr 100,- (i døra)

Earlier Event: November 16
Finn Skårderud: "Fremtidens lidelser"
Later Event: November 23
Hans-Wilhelm Steinfeld: Russisk rabalder