Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Førveiv! - Dagen før dagen


  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

VI SPARKER DET HELE I GANG MED
FØRVEIV, DAGEN FØR DAGEN - GRATIS!


I samarbeid med Nordic Band Camp kommer tre lovende skandinaviske artister på besøk. Sammen lager vi en strålende kveld! Husk at du har mulighet til å sikre deg festivalpass til Sørveiv 2016 denne kvelden.

Inngang til Førveiv er gratis!

LINE-UP:
Farveblind (DK)
Farveblind, which is an electronic duo from the northern regions of Denmark,born out of the dark underground environment, seeking to deliver everlasting sensations of celebration, lust and a catalyst for animalistic instincts. The heavy
acoustic beats combined with the high-pitched synths melodies creates associations to early-morning rave parties, where all aspects of logical thinking seems to fade and lust takes over.

- Jon Olav (NO)
Ung, nonsjalant og overbevist om at han skal gjere opprør i den norske samtidspop’en, entrar Jon Olav den norske musikkmarknaden. Lever fortsatt punke-ånda i det norske publikum? 

Mira Aasma (SE)
Mira Aasma debuterte i desember 2015 med singelen “Ghost” og ble raskt hyllet på blogger og indieradiostasjoner verden over. Den 19-årige artisten, med røtter i Gøteborg, rører seg sømløst mellom sjangre og uttrykk - alt understøttet av en direkte gjenkjennelig, sterk og fascinerende stemme. Lydlandskapet er drømmende, der elektroniske beats og avanserte kor møter synths og gitarer. 

Nordic Band Camp er et prosjekt for unge, fremadstormende musikere i Skandinavia. Nordic Band Camp er finansiert ved hjelp av Kulturaftale Nord-Jylland og Nordisk Kulturfond og er et samarbeidsprosjekt mellom ORA (DK), KulturUngdom (SE), Sørf (NO) og Music Estonia (EE).

Later Event: October 28
Sørveiv 2016