Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

«Cocks & Crosses» - filmvisning og full konsert med Årabrot

  • Teateret 2 Kongens gate Kristiansand, Vest-Agder, 4610 Norway (map)

Årabrot har vært en outsider i den norske musikkbransjen siden oppstarten i 2001. I begynnelsen ble bandet uglesett og ignorert både av pressen og den etablerte black-metal bevegelsen i landet, men har siden den tid sakte, men sikkert bygget seg et rykte blant europeiske musikkfans som et vågalt og kompromissløst live band. I 2016 er Årabrot et av Europas definerende undergrunnsband.

Nå kommer de til Kristiansand for å tilby en kveld helt utenom det vanlige!

«Cocks & Crosses» er filmen om vokalist Kjetil Nernes, fra han får beskjed om at han har dødelig strupekreft, til han gifter seg med Karin Park og turnerer og spiller inn plate i USA. Filmen er regissert av Kristiansanderen André Løyning og har mottatt fantastiske kritikker etter premieren på Den norske filmfestivalen i Haugesund tidligere i sommer. Kristiansandspublikummet er det første som får oppleve filmen etter filmfestivalen. 

Det er også en ære samme kveld å kunne tilby åpningen av Årabrots Norgesturné i Kristiansand. Turnéen går over det ganske land i support for deres svært kritikerroste utgivelse «The Gospel». Konserten arrangeres på Teateret av TrashPop, som vil teste ut byggets fasiliteter før man muligens flytter konsertforeningens permanente drift dit. 

Program: 

19.00: Filmvisning «Cocks & Crosses» (Kristiansand kino)
20.30: Mingling og Q&A (Teateret, Foajéen)
21.00: Konsert med Årabrot (Teateret, Biscenen)
22.30: Afterparty, DJ-sett v/ Karin Park og André Løyning (Teateret, Foajéen)

BILLETTER:

Kun film (kr 100,-): http://bit.ly/2bYWWEh
Film, Q&A og konsert (kr 275,-): http://bit.ly/2bYWWEh
Kun konsert (kr 150,-): http://bit.ly/2cdYJDn

Kvelden arrangeres av Teateret i samarbeid med Kristiansand kino og TrashPop

 

Later Event: October 27
Førveiv! - Dagen før dagen