Program

Hva skjer på Teateret…?

Back to All Events

Studium Generale: "Drømmen om barndommen"

Forsøk på å fremkalle et overgrodd landskap. 
Foreleser: Fredrik Wandrup

Dørene og baren åpner klokken 18.00.

Om Fredrik Wandrup: 
Fredrik Wandrup født (1. mars 1951) er en norsk journalist og forfatter, han har vært journalist i Dagbladet siden 1976.

Wandrup han har vært utenriksreporter, featurejournalist, petitskribent og kommentator, og har dessuten skrevet en rekke essays og artikler i ulike tidsskrifter og antologier. Han har skrevet om et stort antall emner, fra haikudikt til hardkokt krim, fra Hongkong-action til countryrock, jazz og James Bond. Wandrup har også forfattet to litterære biografier om Jens Bjørneboe og Olaf Bull, og skrevet et portrett av kronprins Håkon som ung.

I 2006 debuterte Wandrup som romanforfatter med spenningsromanen Svart poker om reklamemannen Benjamin Brenner, som motvillig innblandes i planleggingen av et ran, og senere blir drevet på flukt til Kambodsja og Vietnam.